Om oss

Vi är ett företag där människan står i fokus. Vi brinner för att varje person själv ska ha frihet att styra över alla aspekter av sitt liv. Både hemma och på jobbet.

Vi tror på att framgång skapas genom tillit, respekt och transparens. Det är så vi valt att definiera vår värdegrund.

Aware konsulter i grupp utomhus

Hos oss är alla egenföretagare

Egna, men tillsammans. Det är i gemenskapen som magin
skapas. Tillsammans blir vi bättre och smartare. Vårt egenföretagande tillför mervärden för våra kunder i form av konsulter med drivkraft, entreprenörskap och en stark självkänsla.

Vi är ett konsultbolag som hjälper kunder med expertkompetens. Oavsett vad vi gör, gör vi det med engagemang, kvalitet och professionalism.

Samlingspunkt för erfarna ingenjörer

Vi är en knutpunkt för ingenjörer med lång erfarenhet och hög expertis. Kompetens är viktigt, men ännu mer avgörande är våra personliga egenskaper och det är där allt börjar. Att vi delar samma värderingar är helt nödvändigt för att vi ska lyckas, både inom Aware och i våra uppdrag.

Nyckeln till lyckade uppdrag och projekt ligger att förstå kundens behov, kultur och utmaningar. Utifrån det hittar vi tillsammans konsultlösningar som blir en perfekt matchning mellan behov, kompetens och person.

Aware bygger på hållbarhet ur flera aspekter. Ett hållbart konsultliv skapas genom balans mellan alla delar i varje individs unika livspussel.
Hållbar kompetens skapar vi genom att utveckla oss själva i takt med våra kunders kommande teknologier och kompetensbehov.

Aware konsulter
Aware konsulter

Ägs och drivs av de som är aktiva i Aware

Hos oss har vi inga hierarkier – vi har ingen vd och inga anställda. Vi är 30 personer, konsulter och säljare, som äger och driver företaget Aware. Vi gör det tillsammans och utvecklar det tillsammans.

Delägarskapet skapar engagemang och långsiktighet och kompletterar egen­företagandet med trygghet och gemenskap.

Hela vår verksamhet baseras på tre värdeord, tillit, respekt och transparens. På dessa enkla ord bygger vi en delad värdegrund som styr oss i hur vi agerar mot varandra. Den leder oss i våra uppdrag, i vårt arbete inom Aware och i våra egna företag.